Christmas in de Stevenskerk

Tijd: 20.00 uur, kerk open om 19.15 uur
Entree: € 25,00 en € 23,00
Kaarten bestellen via:
Stevensconcerten of kopen bij Boekhandel Augustinus, Groesbeekseweg 62, 6524 DG Nijmegen (Hier kunt u de kaarten uitsluitend kopen, niet reserveren.
Op de avond zelf kunt U kaarten kopen bij de ingang van de Stevenskerk, vanaf 19.15 uur

Choir of Royal Holloway, London

o.l.v. Rupert Gough

Ons eigen kerstconcert. Elk jaar wordt er een Brits College Choir naar Nederland gehaald. Zangers en dirigent die precies weten hoe ze de akoestische magie van de Stevenskerk tot leven kunnen wekken. Kippenvel gegarandeerd!

Een recensie over het Choir of Royal Holloway in de Britse pers, in het Engels, omdat dat zo mooi klinkt: “An example of choral singing at its most elegantly fashioned…stunningly delivered in terms of tonal quality and technical brilliance under Rupert Gough’s unobtrusive direction”

Vrij vertaald: Een voorbeeld van koorzang op zijn elegantst... verpletterend uitgevoerd qua kwaliteit en technische briljantie onder Ruperts Gough's onopvallende leiding.