Choral Evensong: Koorvespers met Capella Cumerana

03-06-2017

Datum:  Zaterdag 3 juni 2017
Tijd:  16.00 – 16.45 uur (kerk open: 15.30 uur)
Entree:  Vrij  (uitgangscollecte)

(Wijzigingen voorbehouden)

Zaterdagmiddag in de Stevens'

Onder deze titel worden in de Nijmeegse Stevenskerk (bijna) iedere zaterdag van de maand vespers gezongen, meestal volgens de anglicaanse (Engelse) koortraditie. Deze vrij toegankelijke vieringen in de prachtige Stevenskerk worden gekenmerkt door muzikale kwaliteit en spirituele diepgang.

Capella Cumerana
De vespercantorij ' 'Capella Cumerana' onder leiding van Jetty Podt is het vaste koor in de vespers.

Stichting Ontcommer
De organisatie van en fondswerving voor deze uitvoeringen is in handen van
‘Stichting Ontcommer’ die zich sterk maakt voor ‘spiritualiteit & cultuur in het hart van Nijmegen’.

Donaties
Stichting Ontcommer is financieel gezien geheel afhankelijk van donateurs. Wilt u de activiteiten van de stichting ondersteunen, dan kunt u uw gift overmaken naar NL47INGB0008488420, ten name van ‘Stichting Ontcommer’ te Nijmegen.

Kerkelijke verantwoordelijkheid
De vespers worden gehouden onder de kerkelijke verantwoordelijkheid van de
Protestantse Gemeente  Nijmegen..

In juli en augustus is er geen Vespers