Stevensexpo

VAN DROOM NAAR BEELD

Data: Vrijdag 5 juni t/m zondag 25 juni 2017
Tijd: Maandag t/m zondag 12.00 – 17.00 uur
Entree: Vrij (een vrijwillige bijdrage in de rode bus bij de uitgang wordt zeer op prijs gesteld!)

Met veel plezier organiseren we weer een expositie in de Stevenskerk.
Zeker omdat we met kunstenaars samenwerken die ons vertrouwd zijn.
Het is al enige tijd geleden dat u werk zag van Gerry Dobbelaer, Milena Tlustá en Siemen Dijkstra. Tijd om hun actuele werk te tonen!

Kleiner dan u van ons gewend bent, maar na negentien keer de grote Zomerexpositie in de Stevenskerk georganiseerd te hebben, geven we graag het stokje door aan Galerie Bart. Zo kan een mooie traditie met nieuw elan worden voortgezet. Alleen de uitgave van de Nijmegenprent 2017 en een expositie met werk van de maker daarvan, nemen wij nog voor onze rekening.

Weliswaar meer vrijheid, maar zo’n afscheid heeft altijd iets dubbels. We hebben vele prettige herinneringen aan die lange zomers in de Stevenskerk. We danken onze partners van de Vierdaagsefeesten en de Stevenskerk, de vormgevers en de kunstenaars voor de plezierige samenwerking en u voor de boeiende gesprekken over kunst, kitsch, kinderen en zo meer. Maar nu we op kleinere schaal verder gaan hoeft dát natuurlijk niet te stoppen!
Wij (Theo van Stiphout en/of Sytske Zwart) zijn aanwezig tijdens de openingstijden

Gerry Dobbelaer, is aanwezig voor een gesprek en persoonlijke uitleg op
zaterdag 10, 17 en 24 juni en zondag 18 en 25 juni van 14.00 tot 16.00 uur,
Siemen Dijkstra. op zaterdag 17 en zondag 18 juni van 14.00 tot 16.00 uur en
Milena Tlustá op zondag 25 juni van 14.00 tot 16.00 uur.

Gerry Dobbelaer: Balans, olieverf op paneel, 40 x 30 cm

Milena Tlustá: Blauwe kan, olieverf op doek, 80 x 60 cm

Siemen Dijkstra: 3 Arctische prenten, houtsneden, 13 x 42 cm

Meer informatie over Intermedi-Art klik hier