Engelse Koorvesper (Choral Evensong)

02-09-2017

Sint Ontcommer in de Stevenskerk, naar wie de Stichting Ontcommer is genoemd.

Datum: zaterdag 2 september
Tijd: 16.00 -16.45 uur
Entree: vrij (uitgangscollecte)

Zaterdagmiddag in de Stevens'

Onder deze titel worden in de Nijmeegse Stevenskerk (bijna) iedere eerste zaterdag van de maand vespers gezongen, meestal volgens de anglicaanse (Engelse) koortraditie. Deze vrij toegankelijke vieringen in de prachtige Stevenskerk worden gekenmerkt door muzikale kwaliteit en spirituele diepgang.

Capella Cumerana

De vespercantorij  'Capella Cumerana' onder leiding van Jetty Podt is het vaste koor in de vespers.

Stichting Ontcommer

De organisatie van en fondswerving voor deze uitvoeringen is in handen van
‘Stichting Ontcommer’ die zich sterk maakt voor ‘spiritualiteit & cultuur in het hart van Nijmegen’.

Donaties

Stichting Ontcommer is financieel gezien geheel afhankelijk van donateurs. Wilt u de activiteiten van de stichting ondersteunen, dan kunt u uw gift overmaken naar NL47INGB0008488420, ten name van ‘Stichting Ontcommer’ te Nijmegen.

Eerstvolgende vespers in 2017
Zaterdag 7 oktober
Zaterdag 4 november en
Zaterdag 2 december