Gebroeders van Limburg Festival 2017

26-08-2017 - 27-08-2017

Datums:  Zaterdag 26 en zondag 27 augustus 2017
Tijd: Zaterdag van 10.30 - 17.00 uur, zondag dienst om 10.00 uur, daarna festival
Entree: Nog niet bekend, Zie de site van het festival

Het laatste weekend van augustus is het weer tijd voor het Gebroeders van Limburg Festival. De Stevenskerk is het middelpunt van alle festiviteiten. In de kerk kunt u genieten van een uitgebreid muziekprogramma, allerlei vertoningen, een schilderwedstrijd, uitleg bij levensechte taferelen van de Nijmeegse Gebroeders van Limburg, middeleeuwse hapjes en de dorst is te lessen uit gebroeders-bekers.

Op de zaterdagavond is er een bijzondere voorstelling met middeleeuwse muziek: een reis door de tijd met wisselende gezelschappen van jazz tot hedendaagse pop. Op zondagochtend is er de kerkdienst in middeleeuwse sfeer, met ruim honderd middeleeuwers, prachtige aankleding en muziek. Dit jaar zal er extra aandacht zijn voor Sint Stefanus.

Informatie over programma en entreeprijzen, zie: www.gvlimburg.nl