Nijmeegs Mannenkoor met Amira Willighagen

16-12-2017

Datum: Zaterdag 16 december
Tijd: 20.00 uur (kerk open vanaf 19.15 uur)
Entree € 18,50 (inclusief consumptie in de pauze) Kaarten bestellen via e-mail: pm-kznm@live.nl of via: www.nijmeegsmannenkoor.nl Geen plaatsreservering mogelijk

Een deel van de opbrengst gaat naar de stichting Gelukskinders

Genieten van Amira Willighagen en het Nijmeegs mannenkoor? Dat kan nog net!
Want het gezin Willighagen emigreert na december 2017 naar Zuid – Afrika en Amria (13 jaar, sopraan en winnares Holland’s Got Talent) gaat mee. Zaterdag 16 december om 20.00 uur concerteert zij met de Koninklijke Zangvereeniging Nijmeegs Mannenkoor in de Stevenskerk. In Nederland en in Europa is dit voorlopig de laatste keer om van deze jonge en begaafde sopraan te genieten.

Amira zingt tijdens dit kerstconcert onder andere de volgende solo’s: Pie Jesu, Halleluja, Jerusalem, Holy night, Onze Vader. Met het Nijmeegs mannenkoor zingt zij: Panis Angelicus, See amid the winter’s snow, Lullay my liking. Het mannenkoor zingt een aantal oude en nieuwe internationale kerstliederen.