Pure Enjoy Wonen, Leven & Lifestyle Event

Pure Enjoy Wonen, Leven & Lifestyle Event

Opening: vrijdagavond 23 februari 19.00 uur tot 23.00 uur
voor genodigden of aan deur verkrijgbaar entreeticket voor 2 personen á € 35,00
Glas Champagne bij entree, Amuses(catering Servontyn) Haute Couture Fashion Show van Duc Nguyen en Ajnemra Haute Couture, Bruidscouture Fashion show, (Hulshof bruidsmode) en herenkleding Fashion Show, (Zano maatkleding).One man Easy Sax band, Ray Martin (zanger), en DJ Coco

Zaterdag 24 februari 12.00 uur tot 20.00 uur
entree voor 2 personen € 12,50 (Kinderen € 5,00)
Zondag 25 februari 12.00 uur tot 18.00 uur
entree voor 2 personen € 12,50 (kinderen € 5,00)

Relaties van de Stevenskerk kunnen hier een uitnodiging met gratis gastenticket downloaden. Graag printen en meenemen.

De Stevenskerk is een van de mooiste gebouwen van Nijmegen, waar tijdens het Pure Enjoy – Wonen, Leven & Lifestyle Event de kerk wordt omgetoverd naar een sfeervolle locatie met topbedrijven uit Nijmegen en de rest van Nederland.

U zult hier van alles vinden: Art Deco, Kunst, Exterieur, Interieur, Sanitair, Sieraden, Juwelen, Wellness, Decoratie, Sculpturen, Motoren, Cosmetica, E-bikes, en natuurlijk ook zelf producerende designers & mode-ontwerpers met hun producten. Eenvoudig alles wat te doen heeft met Wonen, Leven en Lifestyle.

Wij zijn er bijzonder trots dat Addy van den Krommenacker met zijn haute couture collectie ook zal deelnemen aan deze beurs! Daarnaast nemen o.a. Domotica, , Revola, Hothingrichs watches, Dijkman, Le CAmion Rouge, KMSecurity, 480 Trainer, ABmedical, Mongo, Zano maatkleding, American Clay, Praktijk voor Injectables, Bruids Couture Hulshof, Ducati, Kane watches, Amal-Design, Zano Tastico, Wellness and Beauty Care Luna, Artimero, de Bedstee Antiek & Curiosa, Daniel Moesker, Jacksart , Relexz en nog circa 40 bedrijven deel.

Meer informatie: pure enjoy