Kerstconcert Koninklijke Zangvereniging Nijmeegs Mannenkoor

23-12-2018

 

Datum:  Zondag 23 december 2018
Tijd:       20.00 – 22.00 uur (kerk open om 19.15 uur)
Entree:  € 20,-, inclusief een pauzedrankje; vrije plaatskeuze. Kaarten bestellen via: pm-kznm@live.nl

"Sfeervolle kerstliederen van o.a. G. Caccini, J. Brahms, M.Hayes, G. Verdi, C. Franck, A. Hillhouse, K. Lloyd, B. Diamant, H. Sonnet en  R. Emerson.

Carla Maffioletti, sopraan werd geboren in Porto Alegre, Brazilië. Zij begon haar carrière met de klassieke gitaar. Tijdens haar gitaarstudie werd zij door de bekende Braziliaanse sopraan Neyde Thomas ontdekt, waarna haar carrière een wending nam. In 2000 werd ze uitgenodigd aan het Conservatorium Maastricht opera te komen studeren, waar zij in contact kwam met André Rieu en zijn Johann Strauß Orchestra, die haar vervolgens meteen contracteerde om als soliste mee over de wereld te reizen. Ze heeft vele werken opgenomen op meer dan tien cd's en dvd's, die wereldwijd door de grote tv-stations uitgezonden worden. Na twee eerdere succesvolle optredens met het koor zal zij u met haar stralende verschijning en bijzonder mooie en warme stem opnieuw verrassen. 

Enzo Kok, violist (16 jaar)                                                                     
Sinds zijn jonge jaren al een voortreffelijke violist en een van de grootste Nederlandse viooltalenten van dit moment. Met zijn speelgoedviooltje deed hij André Rieu na en keek urenlang naar diens dvd's. Op zijn zesde verjaardag was het dan zover: hij kreeg zijn eerste viool en zijn eerste vioolles van Ingrid Holleman. Daarna wilde hij alleen nog maar spelen, optreden en elke dag beter worden. In 2012 verraste hij vriend en vijand met zijn optreden in het Duitse RTL-televisieprogramma  Superkids. Kinderen uit 21 landen streden om de titel. Enzo was doorgedrongen tot de laatste vier kandidaten. Uiteindelijk ging niet Enzo, maar acrobaat Alazare met de winst aan de haal. Een fantastische prestatie. En nu – 2018 - studeert hij op het conservatorium in Amsterdam en combineert dat met zijn middelbare schoolopleiding. Ook zijn zus, Emma, is een geweldige jonge violiste. Zij treedt eveneens op. 

Dion Riten, dirigent 
Roland Aalbers, pianist"

Bron: Koninklijke Zangvereniging Nijmeegs Mannenkoor