Oudejaarscollege

28-12-2018

Datum: Vrijdag 28 december 2018
Tijd: 20.30 – 21.30 uur (kerk open 20.00 uur)
Entree: € 5,00 (aanmelden) betaling contant aan de kassa.

Oudejaarscollege

Wat hebben Donald Trump, de Oostvaardersplassen, Dotan, Thierry Baudet, Tom Dumoulin en Faust met elkaar te maken?
Dat wordt uitgelegd in een college door praktisch filosoof Toine Janssen. In een uur vat hij 2018 samen. En hij kijkt vooruit: hoe maken we van 2019 een goed jaar?

De spreker

Toine Janssen heeft een filosofische praktijk in Nijmegen, de Wijsmakerij. Buiten het voeren van gesprekken en het leiden van workshops en discussies, neemt hij met zijn 'filosofische tarot' ook deel aan festivals als de De Kaaij.

Lees meer over: Filosofische praktijk Nijmegen de "Wijsmakerij"

Heeft u interesse in huur van de Stevenskerk en over hoe wij uw evenement tot een succes kunnen maken? Vul dan het aanvraagformulier in en u ontvangt, geheel vrijblijvend, per mail informatie over de kerk en de tarieven.