Zaterdagmiddagmuziek in de Stevens

Datum:            Zaterdag 12 oktober 2019
Tijd:                16.00 -16.45 uur
Entree:
De reguliere entree van de Stevenskerk is € 2,00. Vanaf 15.30 uur vrij toegang voor                                                  bezoekers van dit concert. Voor de onkosten is er een uitgangscollecte (suggestie € 5,00)

Wie op zaterdag in de binnenstad van Nijmegen is, kan de Stevenskerk binnenlopen en even heerlijk gaan zitten genieten van mooie live muziek. Er wordt muziek gezongen en gespeeld die speciaal op de akoestiek van de Stevenskerk is afgestemd.

Stadsorganist Nijmegen bespeelt het König-orgel

(programma in voorbereiding)

Speeltafel König-orgel (1776)

Eerstvolgende Zaterdagmiddagmuziek in de Stevens:
Zaterdag   19 oktober
Zaterdag   26 oktober
Zaterdag     2 november (Vespers)
Zaterdag     7 december (Vespers)

In januari is er geen Zaterdagmiddagmuziek/Vespers (eerstvolgende 1 februari 2020)

Zaterdagmiddagmuziek in de Stevens is een samenwerkingsproject van Stichting Stevenskerk, Nijmeegse Orgelkring, de Nijmeegse Stadsorganist en de Stichting Ontcommer. Met financiële ondersteuning door het Prins Bernhard Cultuurfonds