Rondleidingen basisschoolgroepen 7/8

Voor een bezoek van groep 7/8 van de basisschool aan de Stevenskerk bieden wij twee mogelijkheden:

Optie 1 - gratis

• U wordt op de afgesproken dag om 09.30 uur met uw klas en begeleiders welkom geheten bij de hoofdingang van de kerk.
  • Na een korte inleiding gaan de leerlingen in kleine groepen onder begeleiding van een ervaren gids de kerk en haar belangrijkste bezienswaardigheden verkennen.
  • Om 10.30 uur is er tijd voor een kop thee en iets te knabbelen.
  • Om 10.45 uur is er een kort bezinningsmoment onder de kroonluchter
  • Daarna zijn er tot 11.30 uur creatieve doe-opdrachten in de kerk.

Optie 2 (i.s.m. Gilde Nijmegen), kosten € 1.00 per leerling (NB U krijgt de rekening van Gilde Nijmegen)

• Van 9.30 uur tot 10.45 uur als optie 1.
  • Na het bezinningsmoment neemt de Gildegids de klas mee de toren op.
  • Het bezoek eindigt om 11.30 uur.

We verwachten dat de elke groep minstens één begeleider per 10 leerlingen heeft.

Rondleiding basisschool aanvragen

De rondleidingen vinden plaats vanaf 1 maart a.s. Mocht u overwegen om met één of meerdere groepen een bezoek aan de kerk te brengen, dan kunt u nu al een aanvraag indienen, bij voorkeur met meerdere keuzedata.

School:
Straat:
Huisnummer:
Postcode:
Plaats:
Contactpersoon:*
Voorletters:*
Achternaam:*
Telefoonnummer:*
E-mailadres:*
Gewenste datum:
Alternatieve datum:
Aantal leerlingen:
Bijzonderheden:
Type:

Wij laten u dan zo snel mogelijk weten of een rondleiding op een van de door u gewenste data mogelijk is. Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met Koos Willemse: 024 358 12 88, basisscholen@stevenskerk.nl.