Nijmeegse Winterweken in de Stevenskerk

14-12-2019 - 05-01-2020

Data: Zaterdag 14 december 2019 t/m zondag 5 januari 2020
Tijden: Maandag t/m zaterdag 11.00 - 17.00 u, zondag 12.00 - 17.00 u.
Entree: Vrij, uw bijdrage in onze donatiezuil wordt zeer op prijs gesteld

Ook deze winter is in Nijmegen weer van alles te beleven! In het bijzonder heeft Nijmegen uitgepakt in de Stevenskerk. Want van 14 december t/m 5 januari zijn er bijzondere, traditionele en verrassende activiteiten in de Stevenskerk. Oftewel Nijmegen is dé plek om een bezoekje aan te brengen! Op deze pagina vind je alle informatie over wat er te doen is.

Kom jij genieten van de swingende koren tijdens het open podium? Geef je op voor een bierproeverij Bezoek het sfeervolle Kaarsenfeest. Kom meedoen aan het bijzondere Live Yoga concert of geef je op voor een van de muzikale, kunstzinnige workshops in de kapel. Luister aandachtig naar de prachtige winterverhalen tijdens de speciale voorleessessies. Knutsel je eigen kerstkaart of versier een lampion en wandel mee met de lampionnenoptocht. Kom film kijken in de Kapel en vergeet niet jouw wens in de 8 meter hoge wensenboom te hangen, want wie weet komt jouw wens werkelijkheid!

Plan jouw bezoek en kom naar de Nijmeegse winterweken
Klik hier voor het hele overzicht.

De Nijmeegse Winterweken zijn een samenwerking tussen het Huis van de Binnenstad en de Stichting Stevenskerk.