Sint Steven Sessies

27-09-2020

Datum:            Zondag 27 september 2020
Tijd:                 16:00 – 16:45 uur
Entree:            Vrij, Graag een gewaardeerde bijdrage van ongeveer € 5,00  in de mandjes,
                        of een Tikkie middels deze QR code  www.nijmegenklinkt.nl

Het evenement Nijmegen Klinkt in juni kon dit jaar niet doorgaan.
Daarom zijn we naar alternatieve oplossingen gaan zoeken om Nijmeegse gezelschappen te laten musiceren in een Nijmeegse omgeving. In samenwerking met de Stevenskerk is de mogelijkheid ontstaan om op zondagmiddag kleine concerten te geven binnen de RIVM regelgeving, met maximaal 120 zitplaatsen op 1,5 meter.

Omnitet

een semiprofessioneel vocaal ensemble bestaande uit vijf zangers en een pianist, wandelt in zijn concertprogramma’s graag door alle stijlperioden van de vocale klassieke muziek heen.
Na de coronarust van afgelopen maanden staat het te popelen om weer met écht publiek aan de wandel te gaan.

In deze Sint Steven Sessie komt onder meer muziek langs van
romantici Robert Schumann en Antonín Dvořák.
Daarnaast zijn enkele highlights uit de opera’s van Wolfgang Amadeus Mozart te horen.

Chris Hilkens, sopraan
Carissa Lynn Gerving, sopraan
Ellen Goossens, mezzosopraan
Jurgen de Jong, tenor
Roel Schutgens, bariton
Frank Leurs, piano

Informatie:   info@nijmegenklinkt.nl

Heeft u interesse in huur van de Stevenskerk en over hoe wij uw evenement tot een succes kunnen maken? Vul dan het aanvraag in en u ontvangt, geheel vrijblijvend, per mail informatie over de kerk en de tarieven.