Nijmeegse Winterweken druk bezocht

20-01-2020

Nijmeegse Winterweken trekt wederom meer bezoekers!

Bekijk hier de video!

In de periode van 14 december t/m 5 januari was er van alles te beleven in de Stevenskerk waaronder het ophangen van kinderwensen in de 8 meter hoge, prachtige WinterWensboom. Afgelopen zondag sloten de Nijmeegse Winterweken in de Stevenskerk sfeervol af met de wensen- uitreiking voor de kinderen. Met maar liefst 23.798 bezoekers is de tweede editie succesvol afgesloten.

Een paar feiten op een rij:

ü  Meer dan 1200 wensen werden opgeschreven

ü  Het Live Yogaconcert was een ware belevenis, een oase van rust én uitverkocht binnen 2 weken. De Stevenskerk was goed gevuld met ruim 75 yogamatjes.

ü  Er werden wel 80 lampionnen geknutseld voor de lampionnenoptocht, uiteindelijk liepen er zo’n 100 kids en ouders mee.

ü  De traditionele kerstconcerten waren zoals ieder jaar uitverkocht

ü  Meer dan 1800 foto’s werden er genomen bij de KameraKast in kerstsferen

ü  Bierproeverijen waren volledig uitverkocht, met iedere zaterdag en zondag 2 proeverijen per dag was dit wederom een succes

ü  De kinderknutselactiviteiten en Kindertheatervoorstelling de Droomtroon trokken dagelijks minstens 100 enthousiaste kids