Rondleidingen basisschoolgroepen 7/8

Voor een bezoek aan de Stevenskerk door groep 7/8 van een basisschool bieden wij twee mogelijkheden:

Optie 1 gratis

• Op de afgesproken dag heten we u met uw klas en begeleiders om 9:30 uur * welkom bij de hoofdingang van de kerk.
  • Na een korte inleiding verkennen de leerlingen in kleine groepen de kerk en haar belangrijkste bezienswaardigheden onder begeleiding van een ervaren gids.
  • Na een bezinningsmoment onder de kroonluchter is er tijd voor een kop thee.
  • Daarna zijn er tot 12:00 uur creatieve doe-opdrachten in de kerk.

Optie 2 (i.s.m. Gilde Nijmegen), kosten € 1.00 per leerling.

• Het eerste deel is hetzelfde als bij Optie 1.
  • Na het bezinningsmoment neemt de Gildegids de klas mee de toren op.
  • Ook hier eindigt het programma om 12:00 uur.
  • We verwachten dat elke groep minstens één begeleider per tien leerlingen heeft

* Het is ook mogelijk om te beginnen om 9:15, zodat de eindtijd 11:45 uur is.

Rondleidingen basisschoolgroepen aanvragen

De rondleidingen vinden plaats vanaf 1 maart a.s. Mocht u overwegen om met één of meer groepen een bezoek aan de kerk te brengen, dan kunt u nu al een aanvraag indienen, bij voorkeur met een aantal keuzedata.

Rondleidingen basisschoolgroepen 7/8

School:
Straat:
Huisnummer:
Postcode:
Plaats:
Contactpersoon:*
Voorletters:*
Achternaam:*
Telefoonnummer:*
E-mailadres:*
Gewenste datum:
Alternatieve datum:
Gewenste tijd:
Bijzonderheden:
Type:

Wij laten u zo snel mogelijk weten of een rondleiding op een van de door u gewenste data mogelijk is. Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met Koos Willemse: 024 358 12 88, basisscholen@stevenskerk.nl.